tirsdag den 15. marts 2011

Bare spring ud i det..

..hvis jeg får det at vide er det første der går gennem mit hoved '' TROR DU JEG TØR??'' 

Jeg bliver en lille kylling, når der er noget hvor man bare skal ''springe, hoppe eller danse'' ud i det. Det kan godt være det kommer til at sjovere ud, men det hjælper mig ikke med turde gøre det. Det kan da godt være det rykker nogen grænser, og man bliver bedre til at gøre det nemmere for sig selv, men er starten ikke altid svær. 
  Jeg havde skrevet til min veninde at jeg havde tænkt på at blive korthåret, men turde det ikke. Så skrev hun tilbage at jeg bare skulle springe ud i det. Og den her gang fik jeg sådan en lyst til bare at gøre, til at ringe til frisøren lige med det samme, fordi jeg havde følsen. Så det var følsen af: ''jeg har lyst til det nu, men ikke senere'' der glemte min kylling i et øjeblik. Er det den der følelse vi får, så vi føler vi kan klare hele verden, der gør at vi ikke bare springer ud i det med det samme? At vi ikke bare får det overstået med det samme, skal den lige ind og vende inden vi sætter os i stolen ved frisøren, vi skal lige have modet til det. Men åh gud, hvad nu hvis det forkert, så den jo helt gal, men så ikke helt alligevel, vi piger har vel altid en plan b hvis det nu går galt.
 jeg tør stadigvæk ikke, men det her har fået mig til at tænke at nogen gange burde jeg bare gøre det, ikke tænke alt for meget over det, faktisk bare springe ud i det :-) 

Held & lykke med jeres valg om i enten springer eller danser i dem, kan de ikke blive helt dårlige, hvis i husker at bærer dem med stolthed!!

1 kommentar:

  1. Og Det var den dumdristighed der gjorde at jeg blev korthåret.. Fordi jeg lige i ET øjeblik havde følelsen af at "Nu skal der ske en forandring.." og "Nu tør jeg, så skal det også være.." og jeg har jo sådan lidt fortrudt det..:-))

    SvarSlet