torsdag den 3. marts 2011

Det der med..

..at rydde op og holde orden er jeg bestemt ikke god til!!
Jeg ved virkelig ikke hvordan det kan lade sig gøre at blive så rodet, på ingen tid. Jeg syntes ellers lige jeg har givet begge rumene en ordenlig omgang, svingede støvsugeren og klude rundt om mig, for den helt store guldmedalje, og da jeg var færdig var jeg godt tilfreds med mit arbejde.
  Med begge rummene mener jeg mit lille, men dejlige gå ind i skab eller som de også kalder det '' walk-in closet'' Jeg er blevet en af de heldige ejere af sådan et skab, det eneste krav der er, man har meget tøj så det fylde godt der inde, men det har jeg også, i den grad da!!
 Så istedet for at have et rum hvor jeg kan rode med tøj og andet godt, har jeg to, dobbelt så meget plads, dobbelt så meget oprydning. Men de kloge hoveder siger at hvis + og % bliver lagt sammen giver det + 
 Jeg ved da godt jeg ikke er den eneste med det problem, at der er ti tusinde ting der er så meget federe end at rydde op. Men jeg har bestemt mig at imorgen der skal det være, dagen hvor jeg rydder op og så holder det rent!! Det er jo også weekend i morgen..MUUUMS:-D 

Putter lige nogen billeder ind så i kan få et lille indblik, så i ikke bare tror det er ren brok det hele, måske kan jeg komme med det mere ryddelige resultat i morgen.1 kommentar:

  1. Jeg kender følelsen alt for godt! Synes også mit bliver så hurtigt rodet når jeg endelig tager mig sammen til at rydde op :-)

    /Emma

    SvarSlet