søndag den 13. marts 2011

Modeller, er det vores forbillede??

For et par uger siden, var der mode show i massevis, overalt kunne man se det, eller høre om det. Og tusindevis var inde at se de nye forårs/sommerfarver. 
    Der har også været en masse kritik om modellerne, at de alt alt for tynde, og flere af dem havde spiseforstyrelse. Det får mig til at tænke, hvorfor putte noget tøj på en model, der vejer mindre end tøjet. Hvorfor skal modellerne være så tynde? Er det ikke meningen at de skal sælge tøjet? Tøjet kan da sagtens sælges uden at veje modellerne skal 40 kilo. Tøj er jo et musthave for os mennesker, vi kan jo ikke undværre det, så hvorfor ikke vise det på nogen modeller som os? 
  Jeg har også et blad der hedder COSTUME catwalk, der er spækket med billeder af modeller, ikke én eneste smiler, nogen af dem har et lidt hvad kan man kalde det sexet look. Hvorfor ikke smile, når det er det de skal leve af, hvis de ikke har andre job, de har selv valgt at blive modeller. 

Men når det så er sagt, så har jeg altså stor respekt for de piger. De programmer jeg har set med modeller i, har de alle sammen sagt at det var et hårdt job, og det tror jeg da selvfølgelig også på. Og jeg har også selv haft en drøm om at blive det engang, jeg så op til dem, og det gør jeg stadigvæk den dag i dag.
5 kommentarer:

  1. Jeg forstår heller ikke de tøjsider hvor modellerne bare har kæmpe kasser, så man føler man ikke vil købe kjolerne, fordi man ikke kan fylde dem ordenligt ud, efter man har set dem på modellerne! :(

    SvarSlet
  2. Ja det er faktisk rigtigt, jeg syntes det er meget ved de der kostumesider. Jeg forstår hvordan du har det med det :-)

    SvarSlet
  3. Jeg syntes de har et meget stift blik, men det kan da godt være de gør det :-)

    SvarSlet